Tak Kira Dolanan

0
92

DjakaLodang – Sebut wae garwane kancaku sing lagi nampa musibah asmane Mbak Selvi. Mbak Selvi dadi korban tabrak lari ana ing daerah Tembi, Bantul. Tak delok, Mbak Selvi nyekeli balon, malah bola-bali diplembungke. Tak kira Mbak Selvi dolanan, eeeee nyatane kuwi dudu dolanan. (adn)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here