Embuh

0
476
Geguritan

Tetesing banyu udan lan tetesing eluh

Samya ngruket

Sepining awak kang sarwa bingung

Embuh …. aku bingung ….

Linglung ….

Sliramu “embuh” kang bakal dadi wangsulan

embuh nganti kapan,

Tumprap pitakon,

Kapan lulus?

Kapan nyusul?

Kapan rabi?

Kapan duwe momongan?

Kapan nambah momongan?

Kapan? …. Kapan? …

Sapa waetuwuh pitakonan kag embuh sapa kang miwiti

(Rini Rahayu N. H)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here